NBA

Entoni Edvards ispunio obećanje zaposlenima u "Bol Areni": Rekao sam im vidimo se u sedmoj utakmici

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.05.2024 09:00
Košarkaš Minesota Timbervulvsa, Entoni Edvards Tanjug/AP Photo/David Zalubowski
Košarkaš Minesota Timbervulvsa, Entoni Edvards

Košarkaši Minesota Timbervulvsa su savladali Denver Nagetse 115:70 i tako naneli najteži poraz u istoriji aktuelnog šampiona kada je u pitanju NBA plej-of. 

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Entoni Edvards koji je ubacio 27 poena, ali je takođe imao i fantastičnu podršku ostatka ekipe što je donelu prevagu na stranu Minesote.

Popularni "Ent" je dobio pitanje vezano za petu utakmicu. Edvards je navodno nakon poraza tada rekao zaposlenima u "Bol Areni" (hala u Denveru) da će se vratiti za sedmu utakmicu. Na konferenciji za medije je potvrdio da se to zapravo dogodilo.

"Da, istina je. Bili smo svi tamo. Rekao sam im: 'Vidimo se u sedmoj utakmici'. Evo, ostvarilo se", rekao je Edvards uz psovku.

 

 

Nakon toga je pohvalio čitav tim, istakao kako cela ekipa veruje i da se energija u svlačionici promenila nakon tri uzastopna poraza.

"Momci jednostavno veruju u ovaj tim. U poslednje tri utakmice smo pali, kao da smo tražili razlog da nekog okrivimo za nešto. Sada je ceo stručni štab uradio sjajan posao da odigramo utakmicu na pravi način, da donosimo prave odluke na terenu, da pobedimo dve utakmice na način na koji smo to učinili protiv ovih momaka. Svi smo počeli opet da verujemo, energija unutar tima se promenila i mnogo je značajno što smo ovako reagovali", zaključio je Edvards.

Odlučujući sedmi meč se igra u noći između nedelje i ponedeljka, a ovu utakmicu ćete moći da pratite u direktnom prenosu na kanalima TV Arena sport.