NBA

Panika u Dalasu: Luka Dončić pod znakom pitanja za treći meč sa Oklahomom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.05.2024 13:00
Košarkaš Dalas Meveriksa, Luka Dončić Tanjug/AP Photo/Nate Billings
Košarkaš Dalas Meveriksa, Luka Dončić

Košarkaš Dalas Meveriksa, Luka Dončić je stavljen na listu igrača koji su pod znakom pitanja za meč NBA plej-ofa protiv Oklahoma Siti Tandera. Ipak, očekuje se da Slovenac zaigra na trećoj utakmici serije.

Dončić je bio jedan od najzaslužnijih za brejk koji su Meveriksi napravili pre nekoliko dana kada su slavili protiv Tandera (119:110) na gostovanju. Nekadašnji košarkaš Real Madrida je upravo na tom meču pretrpeo povredu.

Jedan od najboljih igrača današnjice je sapleten od strane protinika nakon čega je počeo blago da hramlje. Međutim, već u narednom napadu je Dončić pogodio step-bek trojku preko defanzivca.

Slovenački košarkaš gotovo čitav plej-of igra sa povredom kolena, a uprkos tome beleži 28,4 poena, 8,6 skokova i 9,1 asistenciju. Upravo se koleno i zglob navode kao razlog mogućeg odsustva, te nije isključeno da Dončić stvarno preskoči treću utakmicu polufinalne serije.

Treću utakmicu polufinala Zapadne konferencije između Dalasa i Oklahome možete pratiti u direktnom prenosu na TV Arena 1 Premium.