NBA

Mekalum video loptu u košu: Bio sam ubeđen da ulazi, trebao sam ranije da krenem u napad

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.04.2024 12:39
Si-Džej Mekalum, košarkaš Nju Orleansa Tanjug/AP Photo/Matthew Hinton/David Zalubowski
Si-Džej Mekalum, košarkaš Nju Orleansa

Košarkaš Nju Orleansa Si-Džej Mekalum imao je šansu da donese brejk Pelikansima u Oklahomi na startu plej-ofa, ali je njegov šut za tri poena u poslednjoj sekundi bio neprecizan.

Oklahoma je na kraju uz dosta muke zabeležila važnu pobedu (94:92) i sačuvala domaći teren u prvoj utakmici četvrtfinalne serije, a šta je prolazilo kroz glavu Mekaluma dok je uputio poslednji udarac, podelio je sa novinarima nakon susreta.

"Bio sam ubeđen da lopta ulazi u koš, ali se na kraju odbila od obruč", rekao je Mekalum snuždeno i nastavio: 

"Došlo je do preuzimanja. Možda sam mogao da krenem i ranije ka košu, ali šta je tu je. Treba pohvaliti i odbranu, nisam imao otvorenu poziciju, iako sam bio zadovoljan sa šansom koju sam dobio", zaključio je as Pelikansa.

 

 

Sa druge strane, govorio je i trener Nju Orleansa Vili Grin, koji je na konferenciji za medije istakao da očekuje slične utakmice, na "jednu loptu" i u nastavku serije.

"Imali smo dosta otvorenih pogleda tokom utakmice koje nismo iskoristili, pa je meč odlučen u samoj završnici. Moji momci borili su se hrabro sinoć. Odbrana je bila na nivou, ispoštovali smo dogovor iz svlačionice kada je u napad bio u pitanju, ali smo i promašili previše šuteva."

"Bila je ovo rovovska bitka i očekujem da će i nastavak serije proteći u sličnom ritmu", zaključio je trener Nju Orleansa.

Njihov naredni duel na programu je u noći između srede i četvrtka od 03:30 po srednjeevropskom vremenu.