NBA

Nikad nisam bio lošiji u NBA ligi: Luka Dončič samokritičan, priznaje da ima privatnih problema

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.03.2023 10:43
Nikad nisam bio lošiji u NBA ligi: Luka Dončič samokritičan, priznaje da ima privatnih problema Tanjug/AP Photo/LM Otero

Slovenački reprezentativac Luka Dončić ostvario je "dabl-dabl" učinak na susretu protiv Šarlota (109:11), ali jedan od najboljih igrača u NBA ligi smatra da to nije dovoljno.

Prvotimac Dalasa priznao je posle utakmice protiv Hornetsa da je forma njegovog tima u velikom padu, a da je za to dobrim delom zaslužan i on sam.

 

 

"Moramo da naučimo da se borimo na terenu od početka do kraja utakmice. Potrebno je da verujemo u ono što radimo. Ovo što sada prikazujemo nije dobro. I tu pre svega mislim na sebe. Moja uloga je da budem lider ove ekipe, da je nosim do pobeda, a to ne radim u poslednje vreme", samokritično je rekao Dončić.

Prva zvezda Maveriksa je takođe naglasila da se oseća frustrirano i da smatra da nikada u dosadašnjoj NBA karijeri nije bio tako razočaran u ono što se dešava.

"Nikada se nisam osećao ovako. Trebalo bi da uživam na terenu i da se smejem. Od kada sam došao u Sjedinjene Američke Države i postao deo NBA lige ovo i se nije dešavalo. Verujem da svi vi to vidite. Ovo nisam ja", rekao je Dončić, a onda zagonetno rekao da ima određenih problema u privatnom životu, ne želeći da otkriva o čemu se radi.