NBA

Bogdanović najbolji u pobedi Atlante: Ali neće se pamtiti njegovi poeni, nego svađa sa trenerom Snajderom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.04.2024 08:05
Bogdan Bogdanović se pozdravlja sa saigračem na meču protiv Čikago Bulsa Tanjug/AP Photo/Nam Y. Huh
Bogdan Bogdanović se pozdravlja sa saigračem na meču protiv Čikago Bulsa

Košarkaši Atlanta su kao gosti bili bolja od Čikaga 113:101, a kapiten rerezentacije Srbije, Bogdan Bogdanović je za 34 minuta na parketu postigao 20 poena i bio je najefikasniji u redovima Hoksa.

Uz to, bivši prvotimac Partizana i Fenerbahčea je uhvatio četiri lopte u reketu Bulsa, šest puta je asitirao saigračima i imao dve uspešne blokade.

Međutim, uprkos tome što je bio najbolji u svom timu detalj po kojem će se Bogdanović povezivati sa ovom utakmicom nema baš mnogo veze sa košarkom.

Naime, tokom jednog tajm-auta došlo je do žustre rasprave između njega i trenera Kvina Snajdera, srpski košarkaš se čak uneo u lice šefu stručnog štaba i pretio mu prstom.

Bio je Bogdan toliko nervozan da su saigrači morali da ga smiruju i drže da ne napravi neku "još veću štetu", a Snajder je, verovatno uvidevši svoju grešku, pružio ruku svom igraču kako bi smirio situaciju.

"Bogdan je bio sjajan. I više od toga. Između nas nema problema, nas dvojica se sjajno razumemo i odlično funkcionišemo", rekao je posle meča Snajder, dok je Bogdanović istakao:

 

 

"To su najnormalnije stvari u košarci. Kada se to dogodi onda znate da je svima stalo do pobede. Kvin je moj čovek, uz njega postajem bolji igrač, on me gura napred i nastavićemo to da radimo i dalje. Često, baš često dolazimo u slične situacije".

Najefikasniji na ovom susretu bio je Demar Derozan sa 31 ubačenim poenom, dok je devet manje dao Kobi Vajt, ali njih dvojica nisu imali podršku ostalih saigrača, pa je pobeda pripala košarkašima Atlante.

NBA liga

Šarlot – Boston 104:118
Detroit – Memfis 108:110
Indijana – Bruklin 133:111
Orlando – Portland 104:103
Čikago – Atlanta 101:113
Nju Orleans – Finiks 111:124

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Standings provided by Sofascore