NBA

Lebron brani Tejtuma: Mlad je, kada su Jokić i Džordan osvojili titule?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.03.2024 21:51
Košarkaš LA Lejkersa Lebron Džejms Guliver/AP Photo/Charles Krupa
Košarkaš LA Lejkersa Lebron Džejms

Košarkaš LA Lejkersa Lebron Džejms spomenuo je Nikolu Jokića dok je gostovao u podkastu Džej Džej Redika, inače bivšeg NBA igrača.

On je u priči o Džejsonu Tejtumu govorio i o srpskom centru. Dotakao se činjenice da je Jokić u 27. godini osvojio šampionski prsten, aludirajući na to da je beku Boston Seltiksa ostalo još dosta vremena da dođe do dugo očekivane titule, budući da mu je tek 25 godina.

"Mislim da imamo mnogo očekivanja od Džejsona Tejtuma. On je iskusio mnogo pobeda u svojoj karijeri. Svi žele da ga vide kako preskače sledeći stepenik. Ima samo 25 godina, bio je u finalu konferencije bar četiri puta i jednom u NBA finalu. Ponavljam, Džejson ima svega 25 godina, ja svoju prvu titulu nisam osvojio pre 28. godine. Ako se ne varam, Jokić je u 27. uzeo prsten, dok je Džordan do prve titule došao u 28. godini", rekao je Džejms.

Najbolji igrač Bostona nalazi se pod pritiskom velikih rezultata već godinama unazad. Brojni analitičari u Americi smatraju da je najzad došlo vreme da se Seltiksi (54-14) vrate na tron, a sudeći po rezultatima ove sezone, slavna franšiza iz Bostona glavni je favorit za titulu. 

 

Standings provided by Sofascore