NBA

Rajakovićev Toronto vezao tri pobede: Srpski stručnjak sada mora da plati večeru igračima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.02.2024 08:05
Darko Rajaković pokazuje igračima šta da igraju Tanjug/AP Photo/Doug McSchooler
Darko Rajaković pokazuje igračima šta da igraju

Košarkaši Toronta savladali su Indijanu 130:122 i tako ostvarili treći trijumf u nizu od završetka Ol-star meča, a trener kandaskog tima, Darko Rajaković sada mora da vodi ekipu na večeru.

Prvotimci Reptorsa su nakon pobede u Indijanopolisu uzvikivali "pica, pica", a srpski stručnjak je novinarima objasnio o čemu je reč:

"Ovo je pozadina priče. Obećao sam igračima da ću ih, kada budu vezali tri pobede u ligi, odvesti na večeru. Ali oni su grupa vrlo skromnih momaka i nećemo ići u neke fensi restorane, već ih vodim na picu, a što se mene tiće ja ću jesti margaritu, nju najviše volim."

 

 

Najzapaženiji u redovima Toronta bio je Ar Džej Baret sa 24 data poena, a pratio ga je Skoti Barns koji je ostvario "tripl-dabl" učinak sa 21 poneom, i po 12 asistencija i uhvaćenih lopti.

Pored njih dvojice raspoložen je bio i ruki Gredej Dik sa 18 poena uključujući i dve ključne trojke, a posle meča je dobio pohvale trenera Rajakovića.

"Ovo je sao početak. Dik je mlad momak i od njega očekujem mečeve na kojima će biti dobar, ali isto tako i one utakmice na kojima će biti loš. To je sasvim normalno. Za njega je samo potrebno da nastavi pravilno da se razvija", izjavio je srpski stručnjak.

U redovima Indijane najbolji je bio Benedikt Maturin sa 34 ubačenih poena, dok je Majles Tarner imao "dabl-dabl" skor od 16 poena i 11 skokova.