NBA

Igrali smo za Dejana Milojevića i pobedili: Kari posvetio trijumf nad Jutom preminulom pomoćnom treneru

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.02.2024 09:56
Pozdrav košarkaša Golden Stejta, Kleja Tompsona i Stefa Karija Tanjug/AP Photo/Rick Bowmer
Pozdrav košarkaša Golden Stejta, Kleja Tompsona i Stefa Karija

Prošlo je gotovo mesec dana od kada je tokom uobičajene večere pred utakmicu protiv Jute pomoćnom treneru Golden stejta, Dejanu Milojeviću pozlilo, nakon čega je i preminuo od posledica srčanog udara, a sudbina je htela da dan nakon njegove sahrane u Beogradu, Voriorisi ponovo gostuju u Sol Lejk Sitiju, gde su i pobedili 129:107.

Taj trijumf jedan od najboljih igrača ovog tima, Stefon Kari posvetio je upravo srpskom stručnjaku i poručio da su svi u klubu igrali za njega.

 

 

"Znali smo da će ovo putovanje biti jako emotivno za nas. Vratili smo se na mesto gde nas je zadesila velika tragedija, a sve je bilo još čudnije jer trener Stiv Ker nije bio sa nama, budući da je otišao na Dejanovu sahranu u Beograd. Potrudli smo se da sa naše strane uradimo sve što smo mogli i odamo počast Milojeviću", rekao je Kari.

U odsustvu prvog stratega ekipe, Voriorse je na meču protiv Jute vodio pomoćnk Keni Atkinson koji se odlično snašao u toj uliozi.

"Svima je sve ovo bilo pomalo čudno. Ker je naš lider, on drži konce u svojim rukama, radi fenomenalan posao i nije bilo lako igrati bez njega. Ipak, uspeli smo, uradili smo veliki posao i srećni smo zbog toga", rekao je kratko Atkisnon nakon trijumfa nad Jutom.