NBA

Rajaković i Reptorsi žele rekonstrukciju ekipe: Svi su dostupni sem Barnsa, Kviklija i Bereta

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.01.2024 16:16
Darko Rajaković i Ar Džej Beret Tanjug/Chris Young/The Canadian Press via AP
Darko Rajaković i Ar Džej Beret

Toronto Reprtorsi imaju u planu da urade rekonstrukciju ekipe i da su svi igrači sem Imanuela Kviklija, Skotija Barnsa i Ar Džej Bereta. Franšiza iz Kanade je spremna da trejduje veterane u ekipi i spremili tim za naredne sezone.

Kako tvrde američki mediji, Reptorsi žele da do kraja prelaznog roka napravi određene promene u timu. Svi igrači su dostupni osim Skotija Barnsa i dva igrača koja su nedavno stigla iz Njujork Niksa, Ar Džej Bereta i Imanuela Kviklija. NBA insajderi prenose da je menadžment spreman i da zameni neke veterane za draft pikove u budućnosti.

 

 

Tu se pre svega misli na Gerija Trenta Džuniora, Denisa Šrudera, Krisa Bušera, Brusa Brauna i Jakoba Peltla. Toronto je već trejdovao Paskala Sijakama, Ou Dži Anunobija, Prešesa Ačijuvu i Malači Flina kada su sarađivali sa Indijana Pejsersima i Njujork Niksima. Najveću pažnju svakako privlači bivši igrač Denver Nagetsa, Brus Braun. Za njega postoji interesovanje Los Anđeles Lejkersa i Njujork Niksa.

Izvesno je da ćemo teško gledati Reptorse u plej-fou ove sezone. Urpsko tome, deluje da uprava kluba ima poverenja u Darka Rajakovića i da će ostati na čelu tima. I dalje postoje realne šanse za plej-in, a srpski trener i Reptorsi će probati da "uhvate" poziciju koja vodi u doigravanje.

Toronto se trenutno nalazi na 12. poziciji Istočne konferencije sa 16 trijumfa i 28 poraza. Jedino Horneti (10-32), Vizardsi (7-37) i Pistosni (5-39) imaju lošiji skor od Reptorsa na Istoku.

 

Standings provided by Sofascore