NBA

Dončić iznenadio saigrače: Svakog od njih je u svlačionici sačekao specijalan poklon

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.12.2023 08:30
Luka Dončić Tanjug/AP Photo/Richard W. Rodriguez
Luka Dončić

Nakon što su u nedelju na svom parketu savladali San Antonio 144:119 prvotimce Dalasa je u svlačionici sačekalo specijalno iznenađenje.

Naime, prva zvezda tima Luka Dončić je svakom od saigrača i članova stručnog štaba kluba iz Teksasa odlučio da pokloni po električni bicikl marke Mercedes čija je cena u proseku oko 2.500 dolara.

To je, kako pišu mediji u Sjedinjenim Američkim Državama bio Božićni poklon slovenačkog košarkaša koji je na taj način želeo da pokaže ljubav za veliki praznik.

 

 

"To je sjajan poklon i pokazuje veliku ljubav. Božić je i treba svi da budemo srećni. Mi smo veliak porodica", rekao je posle meča bivši igrač Partizana, Dante Egzum.

Košarkaši Dalasa trenutno zauzimaju šestu poziciju na tabeli Zapadne konferencije sa skorom od 17 pobeda i 12 poraza, a ovaj gest Luke Dončića pokazuje da u ekipi vlada fenomenalna atmosfera.

Prvotimci Maveriksa imali su dan odmora kako bi sa porodicama proslavili Božić, a već u noći između ponedeljka i utorka će ponovo izaći na teren i to u duelu protiv Finiksa.

S druge strane. utakmicu protiv Dalasa neće po dobrom pamtiti najbolji igrač Finiksa, Viktor Vembanjama koji je tokom zagrevanja povredio skočni zglob i to tako što je nagazio dečaka koji se nalazio ispod koša i dodavao lopte igračima.

Na kraju prvi pik na ovogodišnjem draftu se nije ni "skidao" u duelu protiv Maveriksa i još je nepoznato koliko će morati da odsustvuje sa terena.