NBA

Volim Njujork i navijače Niksa, ali za mene postoje samo Lejkersi: Medžik Džonson o mogućnosti da kupi klub iz "Medison Skver Gardena"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.09.2023 14:23
Volim Njujork i navijače Niksa, ali za mene postoje samo Lejkersi: Medžik Džonson o mogućnosti da kupi klub iz "Medison Skver Gardena" Tanjug/AP Photo/Alex Brandon

Celu svoju profesionalnu karijeru legendarni Irvin Medžik Džonson proveo je u Los Anđeles Lejkersima, u tom klubu je ostao i po odlasku u penziju, a sada mu se pruža prilika da postane funkcioner u Njujork Niksima.

Ovaj klub mu je ponudio da uđe rukovodeće strukture, odnosno da postane suvlasnik, ali jedan od najboljih košarkaša u istoriji tvrdi da u ovom trenutku to nije moguće.

"Za mene postoji samo jedan klub, a to su Los Anđeles Lejkersi. Nikada nisam razmišljao o nekom drugom klubu", rekao je u izjavi za američke medije Medžk, a onda bio malo konkretniji:

 

 

"Istina, Niski jesu klub u kojem bih možda, ali samo možda mogao da zamislim sebe. To je klub koji ima sjajnu istoriju, navijači u "Medison skver gardenu" razumeju košarku, volim da idem na to mesto i uživam u atmosferu u dvorani. Ipak, ne znam kako bih navijače Lejkersa mogao da pogledam u oči ukolio pređem u neku drugu franšizu. Nisam siguran da li bih umeo da se ponašam. Moje srce kuca samo za Lejkerse".

Legendrani košarkaš je još rekao kako veruje da će "jezeraši" ove godine biti jedan od najboljih timova u NBA ligi.

"Biće ovo sezona u kojoj će Lejkersi biti mnogo bolji nego prošle godine i mislim da će osvojiti prvo mesto na tabeli Zapadne konferencije", rekao je Medžik Džćonson.