NBA

Ol-star više nikoga ne zanima, nešto mora da se promeni: Stef Kari apeluje na čelnike NBA lige

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.02.2023 10:28
Ol-star više nikoga ne zanima, nešto mora da se promeni: Stef Kari apeluje na čelnike NBA lige Tanjug/AP Photo/Rick Bowmer

Interesovanje navijača širom sveta za Ol-star vikend NBA lige je iz godine u godinu sve manje i manje i nešto pod hitno treba da se promeni po tom pitanju, kaže Stef Kari, jedan od najuticajnijih američkih igrača današnjice.

Prema njegovim rečima ceo koncept je suviše zastareo i potrebno je da se unapredi kako bi se vratilo interesovanje javnosti.

"Ne iznenađujem se što navijače više ne zanima Ol-star meč, a razloga za to je mnogo. Ima tu i mnogo i do nas igrača, jer nismo koncentrisani na taj meč, čuvamo se, ali ima i nekih drugih razloga. Pre svega, sve to traje suviše dugo, pomalo smo i umorni, tako da i čelnici takmičenja treba nešto da preduzmu po tom pitanju", ističe Kari i nastavlja:

"Najinteresantnije je da gledaš takmičenje u zakucavanju i brzom šutiraju trojki. Sve drugo je postalo nezanimljivo. Na utakmici više nema dobrih poteza, igra se bez odbrane i sasvim je razumljivo da navijače to sve manje zanima".

Ovogodišnji Ol-star vikend je održan u Solt Lejk Sitiju i prema reakcijama navijača širom sveta to je bio "najgori meč u istoriji".