Evroliga

Navijači Partizana oduševljeni gestom Bajerna: Na srpskom pozvani u Minhen na evroligaški okršaj

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

31.08.2023 17:03
Navijači Partizana oduševljeni gestom Bajerna: Na srpskom pozvani u Minhen na evroligaški okršaj MN Press

Košarkaški klub Bajern Minhen objavio je u četvrtak na svom zvaničnom Twitter nalogu da su karte za utakmicu sa Partizanom u Evroligi, koja je planirana da se odigra 15. novembra u BMW Parku, dostupne i tom prilikom na srpskom jeziku pozvao pristalice "parnog valjka" da ispune dvoranu.

Bavarci su, očigledno, oduševljeni atmosferom koju su navijači Partizana napravili prilikom poslednjeg gostovanja u Minhenu, kada je veći deo arene bio obojen crno-belim bojama.

"Zdravo navijači Partizana, ulaznice za vašu gostujuću utakmicu kod nas u BMW Parku sada su dostupne! Pratite Jarea prilikom ponovnog susreta sa Lučom i budite sa nama 15. novembra", objavio je nemački klub uz fotografiju navijača Partizana.

Inače, Ognjen Jaramaz se ovog leta vratio u Partizan iz Bajerna, a za nemački klub nastupa nekadašnji kapiten crno-belih Vladimir Lučić.

Nije mnogo trebalo pristalicama regionalnog šampiona da pozdrave ovakav potez Bajerna. Oduševljeni navijači Partizana napisali su mnoštvo komentara u kojem su pohvalili Bavarce, nazivajući ih "gospodom" i "velikim klubom".