Evroliga

Lepo raspoloženje u Milanu: Oglasio se i vlasnik Olimpije Đorđo Armani - Mirotićev dolazak je poklon za sve naše navijače

komentari (0)

Izvor: Tanjug

03.08.2023 16:46
Lepo raspoloženje u Milanu: Oglasio se i vlasnik Olimpije Đorđo Armani - Mirotićev dolazak je poklon za sve naše navijače Guliver

Vlasnik Olimpije Milano Đorđo Armani nije krio oduševljenje zbog dolaska Nikole Mirotića u klub i poručio je da je on posebna ličnost i da je njegov dolazak poklon navijačima.

"Kad se ukazala mogućnost da Nikolu dovedemo u Milano, Leo Del Orko i ja smo jedno drugom rekli da treba da učinimo sve što je u našoj moći, poštujući naše principe, da ovu priliku pretvorimo u stvarnost. Mirotić je šampion dokazanih kvaliteta i posebna ličnost", istakao je Armani.

Vlasnik "manekena" je naveo da su iz Olimpije uspeli da "osvoje" Mirotića zahvaljujući kredibilitetu koji su godinama gradili sjajnim radom na terenu i van njega.

"Njegovo dovođenje u Olimpiju je poklon koji će naši navijači ceniti i odlična prilika za ceo tim. Uvereni smo i da će se Mirotić ovde sa nama osećati kao kod kuće i da će, kao i drugi šampioni pre njega, biti srećan što je izabrao Milan", rekao je Armani za klupski sajt.

Mirotić (32) je sa čelnicima Olimpije potpisao trogodišnji ugovor.