Evroliga

Španski mediji prenose: Kampaco se dogovorio sa Realom - uz Deka i Tavaresa u pohod na odbranu Evrolige!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.07.2023 15:54
Španski mediji prenose: Kampaco se dogovorio sa Realom - uz Deka i Tavaresa u pohod na odbranu Evrolige! MN Press

Argentinski košarkaš, Fakundo Kampaco, uprkos ponudi Crvene zvezde koja i dalje stoji, karijeru će najverovatnije nastaviti u Real Madirdu, prenosi španska "Marka".

Naime, kako navodi dobro obavešteni španski medij "Marka", iskusni plejmejker, plan madridskog kluba za narednu sezonu zasniva se na "tri tačke", od kojih je jedna upravo Fakundo Kampaco.

Gorostasni centar, Valter Tavares, bi uskoro mogao da pojača ekipu Portlanda u NBA ligi, te je "Marka" u tekstu o toj temi, provukla i informacije o Argentincu koji je tokom prethodne sezone nosio dres Crvene zvezde:

"Real Madrid je poslednjih meseci pravio plan narednih sezona i do sada su preovladavali odlasci (Hanga, Korneli, Vilijams-Gos, Rendolf), ali nisu zanemareni ni dolasci. U tom smislu Real je već tri sezone vezao Fakunda Kampaca, produžio ugovor sa Gabrijelom Dekom do 2028. godine i mesecima pregovara da zatvori obnovu svog trećeg stuba - Edija Tavaresa. Za sada bez uspeha", piše "Marka".

Dakle, plan "kraljevskog kluba" je da, nakon što je u svojim redovima uspeo da zadrži Gabrijela Deka, da to isto ponovi sa Tavaresom, uz dovođenje Kampaca, što bi bila sasvim pristojna podloga za pokušaj odbrane Evrolige.