Evroliga

Navijači Partizana pozivaju: Kupite cvet i položite ga na teren Arene

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.05.2023 11:15
Navijači Partizana pozivaju: Kupite cvet i položite ga na teren Arene MN Press

Košarkaši Partizana večeras će u Štark areni (20.30) ugostiti Real Madrid u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige. Crno-beli će imati drugu šansu pred svojim navijačima za plasman na Fajnal-for u Kaunasu, ali je situacija specifična i dolazi dan posle velike tragedija koja se dogodila u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, kada je maloletni učenik K.K.(13) ubio osmoro đaka i čoveka zaduženog za bezbednost u školi, a pritom i ranio još šest osoba.

Evroliga je, uprkos tome što će u Srbiji petak, subota i nedelja biti dani žalosti, odlučila da se utakmica, ipak, igra.

Crno-beli će, nema sumnje, i ovaj put imati ogromnu pomoć navijača, ali je pitanje kako će izgledati atmosfera. Priprema se najtužnija koreografija… Grupa navijača Partizana pozvala je sve pristalice koje će večeras biti prisutne u Areni da kupe po cvet.

"Apelujemo na sve koji mogu i žele da kupe po jedan cvet koji će spustiti na teren pre utakmice kao simbol odavanja poslednje počasti tragično nastradaloj deci Vračara", piše u objavi.