Evroliga

Tavares nije teže povređen, biće spreman za drugi meč protv Partizana: Ne zna se samo koliko će moći da igra

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.04.2023 14:05
Tavares nije teže povređen, biće spreman za drugi meč protv Partizana: Ne zna se samo koliko će moći da igra MN Press

Povreda koju je centar Real Madrida Valter Tavares doživeo tokom druge četvrtine prve utakmice plej-ofa Evrolge protiv Partzana (87:89) nije teže prirode i on bi već u četvrtak uveče mogao da bude deo "kraljevskog kluba" u drugom meču protiv crno-belih.

Prema pisanju specijalzovanog košrkaškog sajta "Eurohups" internacionalac sa Zelenortskih Ostrva je uradio dodatne lekarske analize kroz koje se došlo do zaključka da nije došlo ni do kavog pucanja, već samo do blaže upale kolena.

 

 

Stanje jednog od najboljih i najdominantnijih centara u evropskoj košarci, inače rekordera po broju blokada u Evroligi, se prati iz časa u čas, medicinski blok španske ekipe čini sve što je u njegovoj moći kako bi ga ososobio za drugi meč u seriji koja se igra na tri pobede.

Tavares će, prema informacijama iz Španije, sigurno biti u timu Reala za utakmicu protiv Partizana, ali se u ovom trenutku ne zna koliko će trener Mateo Ćus moći da računa na njega.

Druga utakmica Top 8 faze Evrolige između Real Madrida i Partizana na programu je u četvrtak u 20.45 časova, a crno-beli su u utorak uveče napravili brejk i trenutno vode 1:0.