Evroliga

Imaju još šanse za plej-in: Toni Kukoč ne "diže" ruke od Partizana u Evroligi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.03.2024 11:22
Toni Kukoč, legendarni košarkaš, oduševljen prijemom publike na meču Partizana MN Press
Toni Kukoč, legendarni košarkaš, oduševljen prijemom publike na meču Partizana

Košarkaši Partizana mogli su sinoć da naprave veliki iskorak u borbi za plej-in Evrolige, ali su ko zna koji put ove sezone sami sebe sapleli i, uprkos finom vođstvu u trečoj četvrtini, ispustili pobedu protiv Olimpijakosa. Specijalni gost crno-belih na meču u dupke punoj "Štark areni", Toni Kukoč, ipak ne otpisuje crno-bele. 

Mada sada manje zavise od svojih rezultata do kraja prvog dela elitnog takmičenja, legendarni hrvatski i jugoslovenski košarkaš potencija šansu šampiona ABA člige da se probije u doigravanje za plej-of.

"Žao mi je što nisu pobedili, ali to se u sportu desi. Znam da imaju još šansi za plej-of",  prokomentarisao je osvajač brojnih klupskih i reprezentativnih trofeja posle Partizanovog poraza.

Pre početka meča Kukoč je dočekan ghromoglasnim aplauzom navijača srpskog kluba, čemu se iskreno obradovao još na licu mesta, uz otpozdrav "grobarima" sa tribina beogradske dvorane. 

"Uvek sam se super osećao u Beogradu, Partizanova publika me je iz nekog razloga uvek volela i cenila", drago je bivšem NBA šampionu zbog priređene mu dobrodošlice. 

Inače, Kukoč je već nekoliko dana u Beogradu, pošto će u subotu od 19 sati premijerno biti prikazan film o njemu. "Magična sedmica“ je video zapis o životu jednog najboljih košarkaša Evrope svih vremena i osvajaču tri NBA prstena.