Evroliga

Dobrić ne zaboravlja Zvezdu: Volim navijače Virtusa, ali "delije" sa tim ne mogu ni da se porede

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.03.2024 15:44
Ognjen Dobrić, nekadašnji as Crvene zvezde MN Press
Ognjen Dobrić, nekadašnji as Crvene zvezde

Susret Crvene zvezde i Virtusa, koji je na programu večeras od 19.00 u "Štark areni" izazvaće veliku pažnju i zbog povratka Ognjena Dobrića na mesto uspeha.

Dobrić je prethodnog leta napustio Zvezdu i prešao u Virtus, i ne krije da će mu biti čudno da igra protiv crveno-belih.

"Prvi put protiv Zvezde u Beogradu, igrali smo ove sezone ali u Bolonji i to je bilo čudno, a mogu tek da zamislim ovde u 'Areni' pred 'delijama', emocije će biti pomešane".

Dodaje Dobrić i da sezona Virtusa nije idealna, ali da borba za trofeje tek počinje, a trka za Top 8 Evrolige je i dalje u toku.

"Mislim da je naša sezona turbulentna, sve je išlo kako treba na početku, ali trenutno smo u padu. Ne mogu da kažem da sam zadovoljan, imao sam i povredu, jedva sam se vratio na treninge i utakmice. Sada kreće borba za trofeje i Top 8, sada je sve do nas".

O povredama:

"Navikao sam da imam problema sa zglobovima, to me prati tokom cele karijere. Povreda u finalu SP nije bila strašna, dok je ova sledeća bila teža, ali sam se sada vratio".

Posebno mesto u Dobrićevom srcu imaju navijači Crvene zvezde, koje popularna "Kobra" ne može da uporedi sa pristalicama Virtusa.

"Iznenadio sam se koliko su dobri i koliko su uz klub i igrače. Za mene je ipak to nešto drugačije, od malih nogu sam deo Zvezde, volim navijače Virtusa, ali Zvezda je meni nešto što ne mogu da uporedim ni sa čim".