Evroliga

Sferopulos: Teodosić neizvestan, probaćemo da pobedimo Panatinaikos

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.03.2024 15:25
Miloš Teodosić je neizvestan za meč u sredu MN Press
Miloš Teodosić je neizvestan za meč u sredu

Košarkaši Crvene zvezde imaju samo još teoretske šanse da u preostalih pet kola Evrolige pod najboljim okolnostima za njih stignu do 10. pozicije i plej-ina, ali realno, već naredna dva rivala ove nedelje u Beogradu - Panatinaikos (sreda) i Virtus (petak) - mogu da ponište i tu teoriju. 

Sutra od 20 sati u beogradskoj "Štark areni" stiže ekipa Panatinaikosa u duelu 30. kola Evrolige, ali crveno-beli sem što neće imati Nikolu Topića i Jaga Dos Santosa, pitanje je da li će moći da računaju na Miloša Teodosića.

"Teo" je danas trenirao, ali je plejmejker Crvene zvezde neizvestan za duel sa Panatinaikosom.

"Ne znamo da li će igrati Teodosić. On i dalje oseća bol, ali probaće, još ne znamo. Odlučićemo pred utakmicu", istakao je trener Janis Sferopulos.

Panatinaikos je četvrti na tabeli Evrolige i u Beograd dolazi da napravi još jedan korak ka ostanku u borbi sa Monako za poziciju "tri" u plej-ofu

"Igramo sa Panatinaikosom, timom koji ima kvalitet i koji je na dobroj poziciji. Mi hoćemo da se vratimo u pobedničku atmosferu nakon poraza u poslednje vreme u Evroligi".

Crvena zvezda je tri pobede manje od Partizana koji je trenutno 10. na tabeli Evrolige.

"Imamo naše probleme, ali imamo 11 igrača. Igramo pred našim navijačima, probaćemo da pobedimo. Znamo da nemamo sve opcije, ali verujem igračima, koje imamo i znam da će dati maksimum", dodao je trener Crvene zvezde.

Evroliga, 30. kolo

Utorak

Anadolu Efes - Olimpijakos 18.30
Žalgiris - Virtus 19.00
Alba Berlin - Real Madrid 20.00
Makabi TA - Asvel 20.05
Partizan - Baskonija 20.30

Sreda

Fenerbahče - Barselona 18.45
Monako - Olimpija Milano 19.00
Crvena zvezda - Panatinaikos 20.00
Valensija - Bajern 20.30

 

Standings provided by Sofascore