Evroliga

Nikola Vučević: Pratim Evroligu, zanimljivo je, najviše gledam Crvenu zvezdu

komentari (0)

Autor: Aleksa Janković

14.03.2024 17:42
Nikola Vučević prati Evroligu, a najviše gleda utakmice Crvene zvezde Tanjug/AP Photo/Jacob Kupferman
Nikola Vučević prati Evroligu, a najviše gleda utakmice Crvene zvezde

Centar Čikago Bulsa, Nikola Vučević je u razgovoru za grčke medije otkrio da prati Evroligu i da najviše gleda Crvenu zvezdu.

Crnogorski košarkaš nikada nije krio da je navijač Crvene zvezde, a upravo i ekipu sa Malog Kalemegdana najviše gleda u elitnom evropskom takmičenju.

"Pratim to mnogo. Ekipa koju najviše gledam jeste Crvena zvezda jer sam njen navijač. Nažalost, ovo nije bila sjajna sezona za nas, zvuči grubo ali je tako. Sezona u Evroligi generalno je zanimljiva" izjavio je Vučević.

Igrač Čikago Bulsa nije preveliki fan ajnal-for sistema, ali je dao svoje predikcije na pitanje koje klubove vidi na završnom turniru u Berlinu.

"Očigledno je da Real Madrid igra odlično cele sezone. Vidim ih na fajnal-foru. Mislim da bi i Fenerbahče mogao da se plasira. Igrali su dobro. Barselona ima dobar tim, imali su uspone i padove, ali mislim da imaju šansu. Možda Monako kao četvrti. Igraju prilično dobro. Tu su i Olimpijakos, Panatinaikos, Virtus…"

 

 

Vučević je izjavio kako ima u planu da pogleda utakmicu Olimpijakosa i Panatinaikosa, a da će navijati za atinske "crveno-bele".

"Ako budem u prilici, sigurno ću ga pogledati. To je odlična utakmica. Naravno, to je izuzetno važno i za navijače u Srbiji, navijači Crvene zvezde i Partizana to takođe prate. Biće zabavno. Naravno, biću uz Olimpijakos, nadam se da razumete i zašto, moram da navijam za njih. U takvim utakmicama, ko god da je favorit, nikad se ne zna ko će pobediti", rekao iskusni centar.

Bulsi i Vučević se trenutno nalaze na devetom mestu Istočne konferencije i svoj put u plej-of će verovatno morati da potraže kroz plej-in na kraju sezone.