Evroliga

Desetkovana Zvezda gostuje Monaku večeras u 28. kolu Evrolige

komentari (0)

Izvor: Tanjug

07.03.2024 10:36
Košarkaši Crvene zvezde MN Press
Košarkaši Crvene zvezde

Košarkaši Crvene zvezde večeras gostuju ekipi Monaka u 28. kolu Evrolige. Košarkaši Crvene zvezde Miloš Teodosić, Nikola Topić, Trej Tompkins, Dejan Davidovac i Dalibor Ilić propustiće duel sa Monakom.

"Teško nam je da igramo bez dvojice plejmejkera, tu je samo Jago dos Santos i Adam Hanga pomaže na ovoj poziciji, nije mu primarna, ali radi odličan posao. Neki timovi igraju bez jednog plejmejkera, zamislite kako je bez dva. Borićemo se sa ekipom koju imamo. Očekujem da u naredne dve nedelje imamo jednog ili dvojicu igrača od trojice povređenih na raspolaganju", rekao je, između ostalog, trener Crvene zvezde Janis Sferopulos uoči meča sa Monakom.
 


Košarkaši Monaka pobedili su u oktobru prošle godine u Beogradu ekipu Crvene zvezde rezultatom 82:76 u trećem kolu Evrolige. Košarkaši Monaka zabeležili su šest uzastopnih trijumfa u Evroligi.

Najboljeg igrača Monaka Majka Džejmsa samo 12 poena deli od obaranja rekorda Evrolige po broju poena koji drži Vasilis Spanulis sa 4.455 poena.

Crvena zvezda se trenutno nalazi na 16. mestu na tabeli Evrolige sa 10 pobeda i 17 poraza, dok je Monako četvrti sa skorom 17/10.

Utakmica između Monaka i Crvene zvezde biće odigrana večeras od 19 sati.
 

Standings provided by Sofascore