Evroliga

Laso nahvalio navijače crno-belih: Gostovanje Partizanu jedno od najtežih u Evropi

komentari (0)

Izvor: Tanjug

07.02.2024 17:28
Trener košarkaša Bajern Minhena, Pablo Laso Guliver/AP Photo/Darko Vojinovic
Trener košarkaša Bajern Minhena, Pablo Laso

Trener košarkaša Bajerna iz Minhena, Pablo Laso izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Partizanom, da je utakmica sa crno-belima u Beogradu jedno od najtežih gostovanja u Evropi.

Košarkaši Partizana će u četvrtak od 20.30 u "Štark areni" dočekati Bajern. Tim Željka Obradovića ima imperativ pobede kako bi ostali u trci za plasman u doigravanje za plej-of Evrolige.

 

 

"Partizan je bez sumnje jedan od najtežih gostujućih mečeva koje možeš imati u Evropi, jer je atmosfera koju prave navijači fantastična, oni zaista podržavaju svoj tim. U Partizanu žele da nastave ono što su napravili sa sjajnom prošlom sezonom. Da bismo pobedili, moramo pokazati naše najbolje košarkaško lice i da ignorišemo atmosferu. Takođe, sada nam nije potrebno da više razmišljamo o utakmicama koje smo izgubili u neizvesnim završnicama, što nas je sprečilo da budemo bolje plasirani na tabeli. Situacija je takva kakva je i još uvek imamo šanse", istakao je Laso.

U prvom meču ova dva kluba, Bajern je u Minhenu slavio 94:85. Nemačka ekipa trenutno zauzima 15. poziciju sa skorom 10-15, dok je Partizan na 11. mestu sa 12 pobeda i 13 poraza.