Evroliga

Crvena zvezda podseća navijače: Kupite polusezonske karte, budute uz nas

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.01.2024 11:48
Košarkaši Crvene zvezde MN Press
Košarkaši Crvene zvezde

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su u četvrtak uveče veliku i značajnu pobedu protiv Olimpije u Milanu, koja ih je ostavila u trici za plej-in Evrolige, a jutro nakon tog uspeha sa Malog Kalemegdana su se obratili navijačima.

Naime, crveno-beli su podsetili svoje pristalice da u toku današnjeg dana, kao i u subotu i u ponedeljak od 10.00 do 18.00 časova mogu da kupe polusezonske ulaznice za tekuću sezonu.

 

 

"Crveno-beli su se vratili u Beogradsku Arenu i ponovo prave atmosferu o kojoj priča cela Evropa. Pred nama je osam utakmica na domaćem terenu u Evroligi, šest utakmica u ligaškom delu regionalne ABA Lige i potencijalne utakmice plej-ofa, kao i završnica domaćeg šampionata. Tim povodom KK Crvena zvezda Meridianbet je odlučio da pusti preostali kontigent odštampanih sezonskih ulaznica, koje će važiti za sve utakmice do kraja sezone 2023-24", stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Ulaznice se mogu kupiti na Malom Kalemegdanu, a njihova cena je od 10.000 dinara od 80.000 dinara koliko košta VIP loža. 

Iz Zvezde podsećaju da prilikom kupovine, kupac postaje član i dobija svoju personalizovanu člansku kartu, čija je cena već uračunata u cenu sezonske karte (1.000 dinara cena članarine), a starim kupcima se automatski produžava članstvo koje je takođe uračunato u cenu.

Jedan od prvih benefita za vlasnike sezonskih i članskih karata je omogućen popust u zvaničnoj prodavnici Fan Store do 10% prilikom svake kupovine.