Evroliga

Jasikevičijus pred Partizan: Navijači slave povratak Obradovića

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.01.2024 22:45
Jasikevičijus pred Partizan: Navijači slave povratak Obradovića MN Press

Trener Fenerbahčea Šarunas Jasikevičijus govorio je na konferencije pred susret 20. kola Evrolige protiv Partizana, koji je na programu sutra od 18:30 u Istanbulu.

Biće ovo duel direktnih konkurenata u borbi za plej-of Evrolige, a ujedno i povratak bivšeg trenera turskog tima Željka Obradovića, koji je sa Fenerom osvojio titulu šampiona Evrope 2017. godine

"Za nas je važna utakmica, jer igramo protiv ekipe koja nam je direktan rival. Dolazak trenera Obradovića biće veliki dan za naše navijače i siguran sam da će mu pokazati veliko poštovanje. Partizan imati veliki kvalitet, počev od igrača kao što je Panter. Imaju čitav niz različitih taktičkih i drugih rešenja koja mogu da iskoriste protiv nas, tako da moramo da budemo spremni da igramo dobru košarku i da drugačije reagujemo", rekao je Jasikevičijus.
 

 

 

Sličnog razmišljanja je i košarkaš Fenera Šanli Sertač, koji očekuje veliku podršku sa tribina.

"Posle teške nedelje, počinjemo novu nedelju duela. Imaćemo dve veoma teške utakmice. Partizan je veoma dobar tim kojim upravlja veoma dobar trener. Pokušaćemo da se borimo i pobedimo integrišući se sa našim navijačima do poslednjeg minuta", rekao je Šanli.

 

Standings provided by Sofascore