Evroliga

Kakva neverovatna noć i čudesna pobeda: Britanski ambasador u Srbiji, Edvard Ferguson, oduševljen atmosferom na meču košarkaša Partizana

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.12.2023 08:55
Britanski ambasador u Srbiji, Edvard Ferguson, na konferenciji za medije Tanjug/FOTO TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ
Britanski ambasador u Srbiji, Edvard Ferguson, na konferenciji za medije

Košarkaši Partizana pobedili su Panatinaikos u utakmici 11. kola Evrolige, tako što su uspeli da nadoknade dvocifreni zaostatak u zadnjoj četvrtini a onda u dodatnih pet minuta divovske borbe sa grčkim velikanom dođu do pete pobede u ovosezonskom izdanju najkvalitetnijeg kontinentalnog klupskog takmičenja u igri pod obručima.

Što je uz poslovično vrelu atmosferu na tribinama "Štark arene" očigledno ostavilo snažan utisak na ambasadora Velike Britanije u Srbiji, Edvarda Fergusona. 

Visoki britanski izaslanik prisustvovao je utakmici u najvećoj dvorani zemlje u kojoj službuje, pa je iz prve ruke svedočio dramatičnom raspletu duela sa Atinjanima i zbog svega viđenog osetio potrebu da se obrati svojim pratiocima na Tviteru.

 

 

On je na njegovom nalogu na društvenoj mreži X okačio video iz dvorane tokom utakmice, a posle meča je zajedničku sliku igrača dva tima potpisao sa "Kakva noć, kakva atmosfera i kakva veličanstvena, čudesna pobeda! Nikad nisam video ništa kao to. Bravoo Partizan".