Evroliga

Lazić i Lazarević složni pred Efes: Uz podršku navijača do pobede

komentari (0)

Izvor: Tanjug

30.11.2023 16:32
Lazić i Lazarević složni pred Efes: Uz podršku navijača do pobede MN Press

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Branko Lazić, pred utakmicu sa Efesom u Evroligi, rekao je da veruje u pobedu i dodao da će navijači imati veoma važnu ulogu. Crveno-beli sutra od 20 časova dočekuju ekipu Efesa u utakmici 11. kola Evrolige.

"Očekujem da pružimo dobru partiju i da uz pomoć navijača dođemo do pobede. Biće teško posle ovih poraza i problema koje imamo. Siguran sam da ćemo uspeti da ostavimo to sa strane, da damo sve od sebe na terenu i nadam se pozitivnom ishodu. Videćemo da li ću biti na parketu, odradio sam tek danas drugi timski trening, ne verujem da su velike šanse da igram protiv Efesa, male su šanse, možda u nekim narednim utakmicama. Treba da idemo od meča do meča, ako krenemo da vadimo brojke i da pravimo planove, da se ne koncentrišemo na ono što je bitno, a to je utakmica, onda ćemo izgubiti fokus", izjavio je Lazić.

Košarkaš Crvene zvezde Stefan Lazarević dodaje da je ovo bitna utakmica u Evroligi za njegovu ekipu.

"Igramo pred domaćom publikom na domaćem terenu. U poslednje vreme od Fenerbahčea nismo imali pozitivan rezultat u Evroligi, međutim mislim da je sutra prava prilika, imali smo dobru utakmicu u Novom Mestu i smatram da su se pojedini igrači podigli na toj utakmici i da smo svi ušli u dobar ritam, što je dobra uvertira", istakao je Lazarević.

Standings provided by Sofascore