Evroliga

Srećan sam zbog prve evroligaške pobede sa Partizanom: Brazilac očekuje početak trijumfalne serije crno-belih

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.11.2023 09:50
Bruno Kaboklo u akciji na meču sa Albom MN Press
Bruno Kaboklo u akciji na meču sa Albom

Bruno Kaboklo poslednji je stigao u Partizan, u prethodnom kolu Evrolige prvi put je obukao crno-beli dres na najvećoj kontinentalnoj sceni, da bi sinoć učestvovao u pobedi tima Željka Obradovića protiv Albe

Reprezentativac Brazila ubacio je pet poena, imao 11 skokova i ukrao dve lopte, ali i bez toga što nije bio na nivou Džejmsa Nanelija (21), Alekse Avramovića (20) i Danila Anđušića (16) predstavljao je važnu kockicu u trijumfalnom mozaiku. 

"Osećam se sjajno. Bilo je odlično, navijači su bili odlični. Energija koju su nam dali. Veoma sam srećan zbog svoje prve evroligaške pobede ovde. Jedva čekam da ih bude još više, da donesemo kulturu pobeda ovom timu", izjavio je Kaboklo posle četvrtog trijumfa svog novog tima u EL.

Za njegov pojam, najvažnija je kvalitetna timska rola u sudaru sa gostima iz Berlina. 

"Mnogo igrača je imalo dobro veče. Za mene je bilo bolje u odbrani. Bio sam fokusiran na to, bio sam srećan što smo pogađali šuteve, samo sam se trudio da završim defanzivne zadatke". 

U "Štark areni" igrači Partizana uvek imaju snažnu podršku "grobara", u šta se i Kaboklo uverio. 

"Bio sam veoma fokusiran, nisam previše primećivao to, ali osećam ljubav koju dobijam ovde i cenim to". 

Na tribinama su se mogle videti i zastave Brazila, u znak dobrodošlice akteru poslednjeg Svetskog prvesntva. 

"Zastave znače puno za mene, kada ih vidim. Čini mi da se osećam kao kod kuće. Cenim sve te ljude koji dolaze sa zastavama Brazila i tako mi pružaju podršku, hvala im", poručio je Kaboklo.