Evroliga

Sferopulos potvrdio tužne vesti: Nejpiru slomljen nos i neće igrati u narednom periodu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.11.2023 23:32
Košarkaš Crvene zvezde Šabaz Nejpir polaže loptu u koš MN Press
Košarkaš Crvene zvezde Šabaz Nejpir polaže loptu u koš

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos sabrao je utiske na konferenciji za medije posle velike pobede njegovog tima nad Fenerbačheom u Beogadu u sklopu 8. kola Evrolige - 87:56.

Već krajem uvodne četvrtine, srpski tim bio je nadomak dvocifrene prednosti, da bi u finišu poluvremena Beograđani poveli 20 razlika. U trećoj doenici Fenerbahče se koliko-toliko konsolidovao na parketu, da bi u odlučujućoj četvrtini crveno-beli još jednom povećali gas i na krilima druge postave, došli do ubedljive pobede.

"Mislim da smo od starta imali koncentraciju, igrali smo disciplinovano, igrači su igrali uz strast i odlučnost, dali su maksimum da dobiju meč. Prezadovoljan sam kako smo igrali, moramo da budemo konstantni kada igramo odbranu, ovo je način na koji želimo da igramo. Hvala navijačima koji su nas podržavali, želimo da nas uvek podržavaju ovde na domaćem terenu da nam cele sezone daju podršku", rekao je Sferopulos.

Šabaz Nejpir povredio je nos u uvodnoj četvrtini, a jedno od pitana novinara bilo je usmereno o njegovom stanju. Prema rečima Sferopulosa, košarkaš Zvezde polomio je nos i neće igrati u narednom periodu.

"Šabaz je polomio nos. Nije mu potrbna operacija, ali neće igrati. ne znamo koliko dugo. Idemo dan po dan. Jago je iskrenuo zglob. Doktori ga pregledaju sada. Ne znamo da li će igrati sledeći meč. Videćemo. ne deluje baš loše, ali ne znamo dal i će igrati. Lazić će biti duže odsutan, a i Hanga nije spreman da igra", podvukao je Grk.