Evroliga

Ne spremamo se za Vokera, nego za Monako: Ivanović traži podršku navijača posle neslavne epizode u Kaunasu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.10.2023 13:26
Ne spremamo se za Vokera, nego za Monako: Ivanović traži podršku navijača posle neslavne epizode u Kaunasu MN Press

Posle dva poraza na startu Evrolige, Monako, inače ekipa potkovana ozbiljnim individualnim kvalitetom, stiže sutra u Beograd da leči rane protiv Crvene zvezde, koja će nakon teškog poraza u Kaunasu, pokušati da se vrati na pobednički kolosek. Prema rečima trenera Duška Ivanovića, njegovu ekipu očekuje teška utakmica, naročito posle informacija da će prva zvezda "Kneževa" Kemba Voker, možda i zaigrati u srpskoj prestonici, nakon propuštenih mečeva sa Valensijom i Virtusom zbog nešto lošije fizičke spreme.

Susret trećeg kola Evrolige na programu je od 20 časova.

U najavi utakmice Duško Ivanović posebno je istakao važnost podrške navijača, koja će biti ključna nakon poraza u Litvaniji protiv Žalgirisa. 

"Svaki meč je bitan u Evroligi, naročito ovaj posle poraza u Kaunasu. Biće teška utakmica protiv odlične ekipa koja je pre početka sezone po svim prognozama bila favorit za F4, imaju izvanredan kvalitet, nisu počeli baš dobro, ali zato će biti još opasniji. Moramo biti spremni za težak, težak meč", istakao je Ivanović i dodao:

"Prednost je kada imaš ekipu koja igra dugo skupa, ali ne gledamo to, ni individualni kvalitet igrača. Imaju mnogo momaka koji mogu da reše situacije "1 na 1". Nismo se spremali za Kembu Vokera, spemali smo se za ekipu. Značila je pomoć navijača prošli put. Nadam se da će biti puna dvorana. Ima igrača koji imaju malih tegoba, ali nadam se da će svi biti spremni" zaključio je Ivanović.

Crvena zvezda ima pobedu i poraz u Evroligi. Ove nedelje je na programu duplo kolo, pa će se nakon sutrašnjeg duela sa Monakom uputiti ka Bolonji, gde je 20. oktobra očekuje susret sa Virtusom. Italijanski tim je takođe na polovičnom učinku. U prvom kolu je izgubio od Žalgirisa kod kuće, da bi u narednom "razmontirao" Monako 83:59. 
 

 

Standings provided by Sofascore