ABA liga

Ponosan sam na igrače, rade sve što im kažem: Marko Barać zadovoljan posle pobede nad Partizanom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.10.2023 08:29
Ponosan sam na igrače, rade sve što im kažem: Marko Barać zadovoljan posle pobede nad Partizanom MN Press

Trener košarkaša Mege, Marko Barać izjavio je nakon meča sa Partizanom, da je ponosan jer igrači slušaju ono što priča na treninzima.

Košarkaši Megem kao ubedljivo najmlađa ekipa u AdmiralBet Aba ligi, pobedili su na domaćem terenu ekipu Partizana sa 88:86 (21:11, 19:18, 29:32, 19:25) u utakmici četvrtog kola regionalngo takmičenja.

"Naravno da prvo želim da čestitam svojim igračima stvarno na sjajnom poslu. Oni su se pripremili za ovu utakmicu jako dobro, došli su sa puno koncentracije, puno energije, defanzivno ispunjavali svoje zadatke i davali puno više od toga u prvom poluvremenu i rezultat toga je što smo takav napadački tim kao što je Partizan sveli na 29 poena. Partizanu bih poželeo puno sreće u narednim utakmicama", istakao je Barać, dok je njegov kolega, Željko Obrtadović bio oštar prema igračima crno-belih.

Šef stručnog štaba Mege posebno je naglasio da je zadovoljan što se njegovi igračli nisu predavali ni kada su crno-beli uspeli da se vrate u meč i ušlo se u neizvesnu završnicu.

"Kao trener sam najponosniji na to što su igrači slušali šta im pričam prethodnih dana. Jer ako sam nešto želeo to je da otvorim utakmicu na ovaj način. I ako sam nešto insistirao to je da ako se desi velika razlika i u slučajevima nekog priključka da se igra 40 minuta. Zaista 40 minuta. To je bila neka naša retorika i na klubu i u toku same utakmice", zaključio je Barać.