Vesti iz fudbala

Rekao sam agentu da mi više ne traži klub: Ivan Obradović odlučio da završi karijeru

komentari (0)

Izvor: Tanjug

22.02.2023 12:44
Rekao sam agentu da mi više ne traži klub: Ivan Obradović odlučio da završi karijeru MN Press

Nekadašnji fudbaer Partizana i reprezentacije Srbije, Ivan Obradović odlučio je da završi bogatu profesionalnu karijeru.

Kao razlog za ovu njegovu odluku levonogi fudbaler je naveo da oseća kao više ne može da pruži ono što se od njega očekuje i da želi da se okrene nekim drugim životnim temama osim fudbala.

"Došao je kraj, mislim da je bilo dosta od mene, uživao sam i idemo u neke nove pobede. Bilo je svega. Bilo je jako turbulentno, ljudi koji me znaju i prate znaju kako je moja karijera išla. Mnogo je tu bilo i povreda i to je sve uticalo da u septembru, oktobru okrenem svog agenta i kažem mu da je gotovo. Rekao sam mu da mi više ne traži klub jer ne mogu ovo više da izdržim", rekao je Obradović za domaće medije, a prenosi Tanjug i nakraju dodao:

"Hoću da vodim neki miran, normalan život, a svaki dan da se budim sa nekim bolovima ne mogu, sve ima svoju granicu. Tog momenta je sve stalo, okrenuo sam se drugim stvarima, fokusirao sam se na porodicu".

Levi bek je tokom karijere igrao za Teleoptik, Partizan, Saragosu, Mehelen, Anderleht i Legiju iz Varšave, za reprezentaciju Srbije je odigrao 27 utakmica i postigao jedan gol.