Vesti iz fudbala

Pike o ideji da bude predsednik Barselone: Sada nije vreme, a za kasnije ćemo videti...

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.07.2023 11:32
Pike o ideji da bude predsednik Barselone: Sada nije vreme, a za kasnije ćemo videti... Guliver/AP Photo/Joan Monfort

Kada se jednog dana budu stekli uslovi Đerar Pike će razmisliti o ideji da se kandiduje na mesto predsednika barslone, ali u ovom trenutku nekadašnji fudbaler Katalonaca n pomišlja na to.

Bivši fudbalr tima sa "Nou Kampa" je dao opširan intervju španskim medijima u kojem je naglasio da se klub trenutku nalazi u teškoj finansijskoj situacji i da mu je zbog toga žao.

 

 

"Barelona je u veoma teškoj situaciji. Zapravo, ona je u, da to tako nazovem, 'modu za preživljavanje', a opet u isto vreme osvaja trofeje i uspeva nekako da se kosnoliduje. Verujem i nadam se da će se situacija brzo rešiti, jer rukovodtsvo kluba užurbano radi na tome", rekao je Pike, a zatim dodao:

"Mesto predsednika Barselone nije nešto o čemu razmišljam u ovom trenutku. Međutim, ne želim da kažem da se to nikada neće dogovodit. Videćemo kako će se stvari dešavati u budućnosti".

Da bi pomogao Barsloni, Pike je pristao da se odrekne određenih dugovanja koja je klub imao prema njemu, mada on to pokušava da predstavi na drugačiji način.

"Ne, Barselona mi nikada ništa nije dugovala, niti mi duguje sada. Poslednjih godinu i po dan u klubu nisam igrao, tako da nema ni potrebe da mi se bilo šta plati. To je pošteno", rekao je Pike i naglasio da mu fudbal ni malo ne nedostaje i da uživa u penzionerskim danima.