Vesti iz fudbala

Vlahovića pogodila tragedija u Beogradu: Prekrstio se posle meča i rekao "Neka počivaju u miru i slava im"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.05.2023 22:36
Vlahovića pogodila tragedija u Beogradu: Prekrstio se posle meča i rekao "Neka počivaju u miru i slava im" Tanjug/AP Photo

Dušan Vlahović dao je gol u večerašnjoj pobedi nad Lećeom, ali posle utakmice njije imao ni želju ni snagu da se raduje svom prvom pogotku u prvenstvu Italije posle tri meseca posta.

Zamoljen od novinara da prokomentariše dešavanja na terenu, mladi napadač rekao je što se inače govori u takvim situacija ali je osetio potrebu da da još jednu, netraženu mu izjavu. Vidno uznemiren jutrošnjim masakrom u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", u kojoj je jedan učenik ubio osmoro dece i radnika obezbeđenja, ranivši šestoro đaka i jednu nastavnicu.

"Danas je veoma tužan dan za mene, zbog onoga što se desilo u Beogradu ovog jutra. Želim da pošaljem veliki zagrljaj svim porodicama i svim ljudima koji su bili tamo. Hajde da se nadamo da se takve stvari više nikada neće desiti, jer su to stvari koje nikada nisi mogao da zamisliš. zsiata sam tužan i dirnut", izgovorio je Vlahović, pa monolog završio na srpskom. 

"Neka počivaju u miru i slava im", rekao je Dušan i prekrstio se pred kamerama.