Vesti iz fudbala

Poslednja pobeda nad Barsom jedna od 10 najdražih u karijeri: Karlo Anćeloti sumira utiske posle tirjumfa u "El klasiku"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.04.2023 11:12
Poslednja pobeda nad Barsom jedna od 10 najdražih u karijeri: Karlo Anćeloti sumira utiske posle tirjumfa u "El klasiku" MN Press

Nedavni trijumf nad Barselonom u polufinalu Kupa Kralja od 4:0 jedna je od najvećih pobeda koju je Karlo Anćeloti vodio u dosadašnjoj trenerskoj karijeri, priznao je trener Real Madrida.

Katalonci su imali prednost iz prvog meča 1:0, a onda su Madriđani na prepunom "Nou Kampu" uspeli da im prirede hladna tuš i plasiraju se u finale.

"Tokom karijere sam vodio 1.272 utakmice i posle tolikog broja mečeva nemam potrebu više nikome da se dokazujem. Dovoljno sam iskusan da više ne posmatram utakmice posebno, već kao celinu i mislim da kada budem došao do 1.3000. meča kao trener to treba da se proslavi", rekao je Anćeloti, a posle toga je priznao:

"Ali da, meč protiv Barselone može da se svrsta među 10 najboljih i najdražih u mojoj karijeri".

Odgovarajući na pitanja španskih meidja Anćeloti je rekao d as enikada ne bi menjao sa trenerom Barselone Ćavijem Ernandezom.

"Ne bih se nikada menjao sa Ćavijem. Pre svega zato što nikada ne bih mogao da vodim Barselonu, a onda i zato što sam potpuno srećan u Real Madridu. Trener sam u najboljem klubu na svetu i osećam se fantastično zbog toga.