Vesti iz fudbala

Skeniraj QR kod i pogodi ko će pobediti u novom "večitom derbiju"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.04.2024 18:29
Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana MN Press
Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana

Više nema dileme, igra se novi "večiti derbi". Drugi u svega četiri dana, a ponovo će zanimljiv sadržaj biti pripremljen za sve gledaoce TV Arena sport.

Ovaj susret Crvene zvezde i Partizana biće odigran u okviru polufinala Kupa Srbije, a na programu je u sredu od 19 časova, uz direktan prenos na TV Arena 1 Premium.

Gledaoci Arene imaće priliku da tesitraju svoje znanje, ili sreću. Naime, tokom dana na kanalima naše televizije na ekranu će biti postavljen QR kod, koji treba da skenirate, a potom ćete imati priliku da pogađate ko će se plasirati u finale Kupa Srbije.

Imajte u vidu da oba tima vole da igraju napadački fudbal, o čemu svedoči i činjenica da je na prethodna dva "večita derbija" viđeno devet golova, ali ne zaboravite da je to bilo u o kviru Mozzart Bet Superlige Srbije, takmičenja u kojem grešku ili poraz možete ispraviti u narednim mečevima, dok u Kupu jedna loša odluka može da vas eliminiše i liši borbe za trofej.

Naravno, uoči, a i nakon susreta moći ćete da pratite studijsku emisiju sa sjajnim gostina, ali i stručnim analizama, kao i ekskluzivnim izjava aktera novog "večitog derbija".