Novak Djoković

Đokovića čeka VIP mesto na stadionu u Milanu: Prvi reket sveta pozvan na polufinale Lige šampiona

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.05.2023 14:29
Đokovića čeka VIP mesto na stadionu u Milanu: Prvi reket sveta pozvan na polufinale Lige šampiona Twitter/AC Milan

Srpski teniser Novak Đoković juče je stigao u Rim, gde uskoro počinje odbranu jedne od prošlogodišnjih Masters titula i 1.000 ATP bodova, ali večeras bi mogao da "skokne" na sever Italije, tačnije u Milano. Na poziv domaćina prvog meča polufinala Lige šampiona, Milana, koji će od 21.00 (TV Arena 1 Premium) sa večitim gradskim rivalom Interom krenuti u borbu za jedno mesto u finalu 10. juna u Istanbulu.

Naime, italijanski mediji javljaju da je osvajaču 22 grend slema i vlasniku silnih teniskih rekorda obezbeđeno mesto u VIP loži, te da bi mu društvo na "San Siru" mogao praviti italijanski kolega Mateo Beretini. Sve ukoliko prihvati poziv Milana, čiji je navijač, tj. sa svojim timom saradnika proceni da mu to ne predstavlja gubljenje vremena u zgusnutom rasporedu obaveza.

 

 

Ili ako se ne odluči za gledanje televizijskog prenosa odlučujuće, pete utakmice košarkaša Partizan Mozzart Beta i Reala u Madridu, koja će dati jednog od učesnika Fajnal fora Evrolige u Kaunasu. Sve to u susret svom prvom meču na rimskoj šljaci ove sezone, protiv boljeg iz duela Luke van Eša i Tomasa Martina Ečeverija.