UEFA Liga šampiona

Polufinalista Lige šampiona ima novog direktora: Lars Riken dobio funkciju u Dortmundu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.04.2024 19:14
Slavlje fudbalera Borusije iz Dortmunda Tanjug/AP Photo/Martin Meissner, Pool
Slavlje fudbalera Borusije iz Dortmunda

Bivši nemački reprezentazivac, Lars Riken imenovan je za novog sportskog direktora Borusije iz Dortmunda, saopštio je slavni nemački klub koji će ove godine nastupati u polufinalu Lige šampiona.

U pitanju je fudbaler koji je ceo igrački vek, kao i dobar deo omladinskog staža proveo u ovom klubu sa kojim je sada potpisao ugovor do kraja juna 2027. godine a klubom iz Bundeslige.

 

 

"Prezadovoljni smo što možemo da imenujemo Larsa Rikena za našeg novog sportskog direktora. On je neko ko je imao ogroman uticaj na to da naša omladinska škola izgleda ovako kako izgleda danas i veruemo da će svojim znanjem i iskustvom pomoći da naš klub nastavi da raste", poručili su čelnici Borusije.

Sam Riken je rekao da vrlo dobro zna šta se od njega očekuje, da kao navijač Borusije ume da oseti veličinu kluba i da će dati sve od sebe da ekipa nastavi sa dobrim rezultatima.

"Hvala svima na poverenju koje su mi ukazali. Znam koliko je ovaj klub veliki, koliko su navijači odani i trudiću se da pomognem koliko mogu da nastavimo sa serijom dobrih rezulatta. Mislm da zajedno možemo da uradimo mnogo", rekao je Riken.