UEFA Liga Evrope

Pobeđivali smo na "Bernabeu", zašto ne bismo i na "Old Trafordu": Ćavi optmista pred gostovanje Mančester junajtedu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.02.2023 13:41
Pobeđivali smo na "Bernabeu", zašto ne bismo i na "Old Trafordu": Ćavi optmista pred gostovanje Mančester junajtedu Tanjug/AP Photo/Joan Monfort

Da su neke druga vremena kada se gol u gostima vrednovao duplo, fudbaleri Mančester junajteda bi bili u prednosti pred sutrašnji revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope protiv Barselone (21, TV Arena 1 Premium) nakon 2:2 u Kataloniji, ali to nije slučaj.

Španski tim dolazi u Englesku kao da prvog meča na njihovom stadionu nije ni bilo i uopšte se ne obaziru na ishod prvog dual.

"Svaki nerešen rezultat donosi produžetke, a mi želimo da prođemo dalje, tako da je valjda jasno kakvi su naši ciljevi u Mančesteru. Znamo šta nas tamo očekuje, pun stadion sjajna atmosefra, ali to je ambijent u kojem svi volimo da igramo i bićemo inspirisani", kaže pred sutrašnji duel trener Barselone Ćavi Ernandez, a na pitanje da li se njegovi igrači plaše ambijenta na "Old Trafordu" poručuje:

"Strah? Ta reč ne postoji u rečniku fudbalera Barselone. Mi idemo u Englesku sa željom da se nadigravam, pružimo najbolje što možemo i obezbedimo prolazak u nastavak takmičenja. Pobeživali mso na 'santjago Bernabeu', pa zašto ne bismo i na 'Old Trafordu'. Pobeda je jedino što nas zanima".