UEFA Liga Evrope

Petar Stanić za TV Arena sport: Pružili smo fantastičan otpor fantastičnoj ekipi Vest Hema, čekamo ih u Topoli

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.09.2023 08:26
Petar Stanić za TV Arena sport: Pružili smo fantastičan otpor fantastičnoj ekipi Vest Hema, čekamo ih u Topoli Tanjug/AP Photo/Kin Cheung)

Petar Stanić se proslavio protiv Vest Hema, jer je oduzimanjem lopte kapitenu Ogboniju, solo prodorom i preciznim šutem matirao favorizovani Vet Hem usred Londona, ali je TSC u nastavku izgubio prednost i na kraju s 3:1 izgubio u istorijskom nastupu u grupnoj fazi Lige Evrope. 

Razumljivo, ofanzivni vezista ekipe iz Bačke Topole nije mogao da se raduje na kraju utakmice, ali i te kako ima šta da pamti i jednom dana prepričava svojim potomcima.  

"Prelepa atmosfera ovde u Londonu, pun stadion, nešto što mi u Srbiji ne viđamo često. Ali kada izađete na teren, fokusirate se samo na igru. Šteta što nije potrajalo to vođstvo. Vest Hem je fantastična ekipa, mi smo pružili fantastičan otpor i, ništa, čekamo ih u Topoli", rekao je Stanić za TV Arena sport.

Poseban utisak na mladog Pančevca ostavili su dueli sa Lukasom Paketom. 

"On je fantastičan fudbaler, pokazivao je i u Milanu i u Londonu i ovde. Ima te neke detalje u igri, pokupio sam ih. Imao sam par duela sa njim, jednom me je i faulirao", nasmejao se Stanić.

Posle ovakvog izdanja protiv prvog kandidata za osvajanje A grupe pitanje je šta  TSC može protiv Olimpijakosa i Frajburga.

"Na papiru, Vest Hem je bio prvi nosilac, i mi smo pružili solidan otpor. Imamo sada dve utakmice kući. Nećemo se nikome skloniti", poručio je na kraju Petar Stanić.

 

Standings provided by Sofascore