Superliga Srbije

Gordan Petrić za Arenu posle Mladosti GAT: Obrukali smo se, a krivac sam ja

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.02.2023 21:03
Gordan Petrić za Arenu posle Mladosti GAT: Obrukali smo se, a krivac sam ja TV Arena sport

Fudbaleri Partizana osramotili su se pred svojim navijačima pošto ih je ekipa Mladosti GAT ubedljivo nadigrala 4:0 (2:0).

Posle meča, izjavu za TV Arena sport dao je šef struke crno-belih, Gordan Petrić.

"Sada kada su neke utakmice bile za pohvalu, ovu možemo da kritikujemo. Jedini koji može da se kritikuje sam ja. Jasno je da moja neka naivnost, dobrota, možda i neznanje u trenutku, da nas je to koštalo boljeg rezultata. To ja znam, znaju i igrači. Primili smo jeftino golove, da li se to dešavalo nekad, ja se ne sećam, ali jedino što je sigurno je da smo se obrukali. Ta neka poruka koja mi je stigla sad, u pravu su ljudi, mogu da budu tog raspoloženja da smo se obrukali i kažem, ne znam kada je Partizan primio jeftino golove i da smo ovako izgubili utakmicu. Sve što smo pričali da smo bili spremni, očigledno nismo. Da vam kažem, neka moja naivnost i neznanje je koštalo Partizan pobede", rekao je Petrić.

Sledi jako važan meč za Partizan u Ligi konferencija protiv Šerifa iz Tiraspolja. Pitanje je kako se oporaviti posle ovakve blamaže.

"Pa dobro, kako dalje, mi imamo utakmicu za četiri dana. Igrači su svesni svega ovoga. Kada sam rekao da smo izašli iz filma da se ponavljamo, moramo to da uradimo i u četvrtak. Ko god izašao, mora da pokaže neki kvalitet. Valjda ćemo da reagujemo na pravi način u četvrtak", poručio je trener Partizana.