Superliga Srbije

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, El Fardu Ben iskren: Najdraža mi je prva titula sa crveno-belima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.05.2024 12:38
El Fardu Ben sa nekadašnjim saigračima iz Crvene zvezde MN Press
El Fardu Ben sa nekadašnjim saigračima iz Crvene zvezde

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, El Fardu Ben, istakao je da će proslave titula sa klubom iz Ljutice Bogdana pamtiti do kraja života.

Crvena zvezda će 25. maja na meču poslednjeg, 37. kola SLS protiv Čukaričkog organizovati proslavu šampionske titule.

Tim Vladana Milojevića je još ranije obezbedili 35. titulu u istoriji kluba, a zanimljivo je da je Ben sa Crvenom zvezdom osvojio šest.

"Biti stranac sa najviše titula u Zvezdi je za mene ogromna stvar. Ponosan sam na sebe i tu činjenicu, jer sam svestan koliko je Zvezda veliki klub. Često razmišljam o vremenu provedenom u Zvezdi i zaista sam ponosan na taj deo svoje karijere. Mnogo mi znači što sam imao priliku da budem deo crveno-bele porodice", rekao je Ben.

Nekadašnji as crveno-belih je istakao da mu je prva osvojena titula sa Zvezdom ujedno i najdraža.

"Sećam se prve proslave titule, koja mi je ostala u glavi kao najdraža. Tek sam stigao u klub, nisam znao šta me očekuje na toj proslavi i kakva će atmosfera da bude, ali je zaista bilo neverovatno. Pamtiću je do kraja života. Sećam se da smo bili na ulici sa navijačima, družili se, pričali, slavili. Neverovatan osećaj".

Ben je u Zvezdu igrao od 2018. do 2023. godine, a istakao je i da se nada da će njegov klub nastavi sa osvajanjem trofeja.

"Osvojiti sedam titula u nizu je nešto neverovatno. Zvezda nastavlja da piše istoriju i po tome se vidi koliko je veliki klub u pitanju. Zvezdin niz, koji će verujem da se nastavi i narednih godina, će zauvek ostati zapisan i svi će ga se sećati. Tu su naravno i igrači, eto Rodić ima svih sedam titula na svom kontu. Ja sam ostao na šest, ali sam ponosan što sam deo čitavog uspeha. Čestitao bih titulu svima u klubu, ali i zvezdašima. Pozivam navijače da dođu na proslavu titule, jer sam siguran da će biti sjajno", zaključio je Ben.