Superliga Srbije

Nisam razmišljao da napustim teren, nikada ne napuštam bojno polje: Albert Nađ kaže da se ne predaje

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.04.2024 21:21
Albert Nađ MN Press
Albert Nađ

Navijači Partizana su tražili od svojih igrača da napuste teren tokom 173. "večitog derbija" nakon što je priznat drugi gol Crvene zvezde, ali privremeni prvi trener Partizana, Albert Nađ kaže da nije razmišljao o tome.

On čak kaže da nije znao da su čelnici kluba izdali saopštenje u kojem su istakli da možda neće doći na polufinalni meč nacionalnog Kupa protiv Crvene zvezde.

"Nikada ne napuštam bojno polje i nisam o tome ni razmišljao. Nisam znao da je izdato saopštenje, ali to je na čelnicima kluba da odlučuju, a mi smo treneri i igrači i naše je da razmišljamo šta se dešava na terenu. Čini mi se da se preteruje sa tom pričom o suđenju, a mene to ne zanima. Izgubili smo i to je jedino bitno. Za mene je ovaj meč završen i već sam okrenutim narednim obavezama", rekao je Nađ.

Bivši kapiten i sportski direktor Partzana je na klupi crno-belih sedeo nakon suspenzije Igora Duljaja, ali kaže da njih dvojica nisu komunicirala tokom meča.

"Nismo se Igor i ja čuli, ni videli posle meča, a on je tokom susreta bio u komunikaciji sa mojim saradnicima. U klubu kakav je Partizan normalno je da se dele mišljenje, svako ima pravo da kaže ono što ima i svi se trudimo da budemo što bolji. Možda smo i mi napravili neke greške, pa smo zbog toga ostali bez pobede", rekao je Nađ koji je istako da se oseća dobro nakon što je pre meča imao određenih zdravstenih problema.