Superliga Srbije

Bojan Kovačević zadužio opremu za kraj prelaznog roka u Partizanu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.02.2024 18:12
Bojan Kovačević pozirao je u trofejnoj sali Partizana FK Partizan
Bojan Kovačević pozirao je u trofejnoj sali Partizana

Partizan je danas završio prelazni rok, potpis na ugovor na tri i po godine sa liderom Mozzart bet Superlige stavio je i štoper Čukaričkog Bojan Kovačević.

Centralni defanzivac je tokom srede prošao lekarske preglede s obzirom na to da su i klubovi postigli dogovor oko obeštećenja koji sadrži uz novac i procente od dalje prodaje. Kovačević se se posle pet godina vratio među crno-bele gde je stasavao do kadeta, a zatim se preselio 2019. u Čukarički. 

S obzirom na do meča sa IMT-eom ostaje još tri dana, trener Igor Duljaj će imati sasvim dovoljno vremena da kroz dva treninga uklopi talentovanog štopera. Da li će i debitovati, s obziom da je "bonus" igrač, ta odluka ostaje na stručnom štabu  crno-belih. Na prolećnoj premijeri Bojan je bio starter u ekipi trenera Gordana Petrića na gostovanju u Surdulici, dolazi iz takmičarskog ritma.

Angažovanjem 19.godišnjeg defanzivac stavljena tačka na zimski prelazni rok u Partizanu. Prvo je stigao Nikola Miličić, zatim Miloš Krunić,  Leonard Ovusu, Denil Kastiljo, Jun Džun Goh, juče Aleksa Janković, a danas Bojan Kovačević.