Superliga Srbije

Dragović jedva čeka da proslava rođendana počne: Imamo najbolje navijače na svetu, biće to spektakl

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.03.2023 15:49
Dragović jedva čeka da proslava rođendana počne: Imamo najbolje navijače na svetu, biće to spektakl MN Press

Crvena zvezda sigurnim koracima ide ka novoj titulu šampiona Srbije. Crveno-beli će u nedelju od 16 sati ugostiti Novi Pazar na stadionu "Rajko Mitić", a to će ujedno biti i prilika da fudbaleri zajedno sa navijačima proslave 78. rođendan kluba.

Defanzivac Zvezde, Aleksandar Dragović, kaže da su on i saigrači nestrpljivi i da svi jedva čekaju da počne rođendansko slavlje.

"Nalazimo se u sjajnoj formi, vezali smo pet pobeda u prvenstvu, uz to doneli smo trijumf u večitom derbiju, odigranom dan pred rođendan našeg kluba", rekao je Dragović.

"Na derbiju je bilo više od 35.000 ljudi i kada je stadion pun, jednostavno uživamo u atmosferi, koja nam uvek daje vetar u leđa. Sada i zvanično proslavljamo rođendan na Marakani, a ulaz je besplatan. Jedva čekamo nedelju i sigurni smo u pune tribine, jer svi znaju da su Delije najbolji navijači na svetu i prave spektakl na svakom meču, posebno u ovakvim prilikama", izjavio je Dragović za klupski sajt.

"Uvek je lakše igrati uz neprestanu pesmu i sjajnu atmosferu, koju ima malo ko u Evropi i svetu, zato nema sumnje da će utakmica protiv Novog Pazara biti posebna za sve nas".

Dragović je poručio da je protiv Pazaraca cilj jasan - pobeda i nastavak serije.

"Znamo koliko je utakmica protiv Novog Pazara bila emotivno zahtevna za nas u prvom delu Superlige. Imaćemo veliki motiv protiv ekipe koja se bori za izlazak u Evropu, ali naravno, daćemo sve od sebe da pružimo odličnu fudbalsku predstavu za našeg 12. igrača i obradujemo ga sa nova tri boda.  Želimo svi zajedno kao prava crveno-bela porodica da proslavimo 78. rođendan, koji znamo da veoma znači svima koji nose Zvezdine boje u srcu. Vidimo se na Marakani", zaključio je Dragović.