Serija A

Odlučio sam gde nastavljam karijeru, ali ću to saopštiti tek na leto: Osimen i dalje tajanstven

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.01.2024 10:31
Viktor Osimen u dresu Nigerije na Kupu afričkih nacija Tanjug/AP Photo/Themba Hadebe
Viktor Osimen u dresu Nigerije na Kupu afričkih nacija

Napadač italijanskog Napolija, Viktor Osimen odlučio je gde će nastaviti karijeru, ali tu informaciju ne želi da saopšti javnosti pre kraja aktuelne sezone.

Nigerijac je trenutno jedan od najtraženijih fudbalera u ervopskom fudbalu, za njegove usluge su zaintresovani vodeći klubovi sa kontinenta, a pre svega oni iz Engleske.

"Premijer liga je vrhunsko takmičenje i sasvim je normalno da se klubovi iz te zemlje interesuju za jednog od najboljih napadača u Evropi. Ipak, u ovom trenutku ne razmišljam ni o čemu drugom osim o Napoliju i o Seriji A. To je klub u kojem sam srećamn, koji mi je dao sve što sam poželeo i želim da budem od koristi ekipi i navijačima", rekao je Osimen i dodao:

 

 

"Odluku gde ću nastaviti karijeru sam već doneo, ali je neću sada saopštiti. Želim da se fokusiram na prolećni deo sezone, zatim da se odmorim sa ćerkicom, a onda ću izaći u javnost i reći sve što vas zanima."

Prva zvezda italijanskog šampioan naglašava da pre donošenja svake odluke dobro razmisli i da je isto tako učinio i ovoga puta.

"Kada igrate na vrhunskom nivou onda je pritisak mnogo veći i to je nešto na šta sma potpuno spreman. To sam želeo, za to sam se pripremao celog života. Mene to ne pogađa previše, znam šta želim i znam da pre svake odluke dobro razmislim. Razmislio sam i ovaj put, čvrsto sam uvrene da sve što uradim činim za svoje dobre i od tiog razmišljanja neću odustati", završio je napadč Napolija.