Serija A

Murinju odbijena žalba: Portugalac kažnjen dve utakmice

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.03.2023 21:31
Murinju odbijena žalba: Portugalac kažnjen dve utakmice Tanjug/Spada/LaPresse via AP

Apelacioni sud u Italiji odbio je žalbu trenera Rome Žozea Murinja za pomilovanje nakon što je dobio crveni karton na meču protiv Kremnezea pre dve nedelje i vraćena mu je suspenzija od dve utakmice.

U Rimu nisu najbolje prihvatili ovu odluku, pa su odlučili da u znak protesta ne komuniciraju sa meidjima ni po kojem pitanju, dok je sam Portugalac odreagovao na samo njemu svojstven način.

Naime, trener "vučice" je na društvenim mrežama objavio sliku na kojoj je podigao prekrštene ruke, aludirajući kao da je zatvorenik.

On je na isti način reagovao i pre 12 godina kad je bio trener Intera zbog čega je kažnjen sa 40.000 evra, a on je posle toga govori da ga nisu dobro protumačili i da nije želeo da se predstavi kao zatočenik.

Inače, Murinjo je kaznu dobo zbog verbalnog sukoba sa glavnim i pomoćnim sudijom tokom meča sa Kremonezeom (1:2), ali je zbog podnete žalbe bio u mogućnosti da vodi meč minulog kola protiv Juventusa (1:0), a sada će morati da propusti mečeve protiv Sausola i gradski derbi peotiv Lacija 19. marta.