Premijer liga

Ne sumnjajte u moju lojalnost Mančester junajtedu: Luk Šo odgovorio na prozivke da je odbio da igra finale FA kupa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.05.2024 18:43
Luk Šo AP Photo/Alberto Pezzali
Luk Šo

Fudbaler Mančester junajteda, Luk Šo nije mogao zbog povrde da bude u timu "crvenih đavola" protiv Mančester sitija u finalu FA kupa, ali ga je selektor Garet Sautgejt uvrstio na spisak igrača koji putuju na Evropsko prvenstvo u Nemačku.

Upravo ta činjenica da će iskusni defanzivac biti u konkurenciji za prvi meč na EURO protiv Srbije 16. juna dovela je do toga da pojedini navijači tvrde kako svesno nije želeo da igra za klub da ne bi ugrizio nastup na kontinentalnom šampionatu.

 

 

"Nemam običaj da odgovaram na ono što se pojavljuje na društvenim mrežama, ali kada neko dovodi u sumnju moju lojalnost klubu to ne mnogo pogađa. U Junajtedu sam 10 godina, preživeo sma sa ovim klubom mnogo uspeha i neuspeha, i uvek sam davao maksimum za ekipu. Niko više od mene nije želeo da budem deo tima na finalnom meču FA kupa, ali jednostavno nisam bio u stanju. A, iskreno, nisam ni u stanju da u ovom trenutku igram za nacionani tim", rekao je Šo.

Levi bek Engleske ističe da je njegov stanje svakim danom sve bolje i da se nada da će do početka Evropskog prvenstva uspeti potpuno da se oporavi.

"Moj glavni fokus u ovom trenutku je da se što pre oporavim. Redovno idem na terepije, trudim se i vredno radim kako bih mogao da se stavim na raspolaganje selektor. I šta god da se dogodi, znam da ću uvek davati svoj maksimum" poručio je Šo.