Liga 1

Donaruma o pljački u Parizu: Bio sam bespomoćan, vezan i u velikom strahu za svoju suprugu!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.07.2023 17:00
Donaruma o pljački u Parizu: Bio sam bespomoćan, vezan i u velikom strahu za svoju suprugu! Guliver/JonathanRebboah

Italijanski golman Đanluiđi Donaruma doživeo je pravu dramu kada je u noći između četvrtka i petka, bio žrtva pljačke. Golmana Pari sen Žermena napala je grupa pljačkaša u njegovom domu u glavnom gradu Francuske i tom prilikom mu odnela bogatstvo vredno pola miliona dolara, a nakon nekoliko dana odlučio je da izađe u javnost i podeli šta se desilo te nemile večeri.

Donaruma je u stanu, koji se nalazi u bogatom, osmom arondismanu u Parizu, bio sa suprugom Alesijom u trenutku pljačke. Ona nije povređena, ali je prema navodima francuskih medija pretrpela veliki stres, a šta tek reći za čuvara mreže "svetaca", kome su oružani pljačkaši pretili sa pištoljem.  Na kraju, grupa huligana uspela je da odnese novac, nakit i ostale dragocenosti u vrednosti od gotovo pola miliona evra, a kako je izgledala sama pljačka, opisao je bivši golman Milana, koji je zaklon od napadača kasnije pronašao u lobiju lokalnog hotela.

 

 

"To je najgori osećaj koji možeš da iskusiš. Odjednom zatekneš neke ljude kod kuće u tri sata ujutru. Ja sam bio imobilisan, dok je Alesija bila primorana da im predaje sve vredno što imamo. Ne mogu u mnogo detalja, ipak je istraga u toku”, rekao je Donaruma priču za francuski "Libero" i nastavio:

"Bilo je mnogo straha. Bio sam bespomoćan, vezan, nisam mogao da uradim ništa. Pritom ne pričam francuski toliko dobro, pa je bilo teško objasniti tim ljudima gde su sve stvari. A Alesija je, i dalje veoma uplašena, bila sa njima. Zaista trenuci dubokog užasa. Straha da će je povrediti."

Na kraju su morali i da napuste stan...

"Morali smo da izađemo da bi istraga bila izvršena. Privremeno smo ostali u hotelu", zaključio je golman Parižana.