Liga 1

Galtije želi da ostane u Parizu i naredne sezone: Zaslužio sam da vodim tim i ubuduće, vrednost ove titule se ne sme umanjiti

komentari (0)

Autor: Mateja Petković

28.05.2023 14:03
Galtije želi da ostane u Parizu i naredne sezone: Zaslužio sam da vodim tim i ubuduće, vrednost ove titule se ne sme umanjiti Tanjug/AP Photo/Michel Euler

Uprkos tome što francuski mediji već duže vreme navode kako će Kristof Galtije, napustiti Pari sen Žermen, iskusni stručnjak smatra da bi trebalo da ostane i naredne sezone.

PSŽ je u subotu uveče remizirao sa Strazburom (1:1) i tako definitivno obezbedio titlu državnog šampiona, svoju 11. u istoriji.

 

 

Ipak, francuski mediji tvrde da će Galtije na kraju sezone dobiti otkaz, pošto PSŽ nije ostvario glavni cilj - osvajanje Lige šampiona:

"Zaslužujem drugu sezonu u PSŽ-u. Ponoviću, jer to niko ne želi da čuje, ali ova je sezona bila posebna. Morali smo da ostanemo na pravom putu kada su svi mislili da smo se utopili. Svaka čast mojim igračima koji se nisu predavali. Vrednost ove titule ne bi trebalo umanjit", istakao je Galtije.

Podsetimo, pominje se da ukoliko Galtije zaista ode sa "Parka prinčeva", da bi na njegovo mesto trebalo da dođe bivši trener Barselone, Luis Enrike.